Hatalmas tömeg, önfeledt szórakozás, régi és új slágerek. Ezek és hasonlók jutnak eszébe az embernek a fesztivál szó kapcsán. Az egyszerű résztvevő csak a cseresznyét tapasztalja viszont a tortából. Arról, hogy mi történik a háttérben, hogy borzong meg a fotós a színpad előtt egy neves fellépőt látva csupán néhány méterről, hogyan éli meg egy főszervező egy teljes év szervezés után az első nagy koncertet a fesztiválon, ezekről a pillanatokról keveset tudunk.
Mai vasárnapi beszélgetés rovatunkban ezekről mesél nekünk előbb Jakab Lóri, a Babes-Bolyai Tudományegyetem Film-Fotó szakos hallgatója, aki jóval az egyetemi évei előtt elkezdte ízlelgetni a fényképész szakmát és mára már ő is részese annak a fotós csapatnak, aki rendezvényről rendezvényre járkál és a világot lencsén keresztül szemléli.
Jakab Lóri után pedig Rés Konrád Gergely egészíti ki ismereteinket arról, hogy milyen is egy fesztivál láthatatlan része. Rés Konrád Gergely, aki egyszerre cipeli a hátán a Vibe és Tabako fesztiválok főszervezői szerepét, megmutatja milyen is az ő bőrébe bújva egy végetnemérős 4 napos szórakozás.

Szerkesztő és riporter: Lukács Orsolya-Izabella

Please follow and like us: