Csapatunk

Ismerje meg az Agnus Rádió munkatársait

Adorjáni László - Igazgató

Kolozsváron, a Kétágú templomban vagyok lelkész. 1990 januárja óta készítek egyházi rádióműsorokat. Az elmúlt 15 évben pedig többnyire az Agnus dolgait irányítom lelkészi munkám mellett.

Szabó Anita - Főszerkesztő

2014 októberében sodort az élet az Agnus rádióhoz. Néhány hónapig gyakorlatoztam, ismerkedtem a rádiós élettel. Jelenleg főszerkesztőként is próbálok helytállni, és arra törekedni, hogy továbbra is tanuljak, fejlődjek ebben a nagyszerű közösségben.

Szegedi Csaba - Ügyvezető

2011-ben csatlakoztam az Agnus Rádió lelkes csapatához. A műsorvezetés és szerkesztés mellett, jelenleg a rádió adminisztratív ügyeit is én intézem.

Tel: +40742653582

Deák Anita - Műsorvezető

Először 2012-ben kezdtem az Agnus Rádiónál dolgozni. 2015-ben egy időre letettem a mikrofont és más utakon jártam, de 2018 márciusától ismét a rádiós csapathoz tartozom, mert szeretem a szerkesztőség családias hangulatát.

Bálint Enikő - Riporter

Nemrég találtam meg a rádió világát, amely gyerekkori álmom beteljesülése. Amikor az emberektől kérdezek és hallgatom őket, akkor tudom igazán megélni azt a pillanatot, amellyel Teremtőnk megajándékozott.

Szecsődi Árpád - Szerkesztő

A Keresztyén Élet magazin, és a Credo hitépítő rovat házigazdája vagyok. Illetve én szerkesztem a havonta jelentkező SOS rovatot, amelyben szociális jellegű kérdéseket, alapítványokat és személyeket próbálunk bemutatni.

Vákár Zsanett - Műsorvezető

A rádiózás világába először úságírás-hallgatóként nyertem betekintést. Tetszett a családias légkör és a szeretet, amivel a gyakorlatozó diákokhoz fordultak az Agnus munkatársai. Ezért jöttem vissza: tanulni és  fejlődni.

Biró István - Műsorvezető

2017-ben kerültem az Agnus Rádióhoz. Örülök, hogy ennek a csapatnak a tagja lehetek, ahol egy jó közösségben sokat tanulhatok, fejlődhetek teológiai tanulmányaim mellett. A rádiózás számomra nemcsak munkát, hanem szolgálatot is jelent.

Prózsa Lilla Zsuzsanna - Szerkesztő

Az Agnus Rádiónak köszönhetően jöttem rá, hogy a rádiózásban tudom igazán kiélni a kreativitásomat és az ebből származó szabadságot. Minden interjú által egy teljesen új láthatár nyílik meg előttem: a sokszínűség csodája.

Nagy Ibolya - Szerkesztő

Szeretném, ha minden hallgatónk felismerné: a klasszikus zenében tükröt, társat, sőt, kapaszkodót is találhat! Műsoromban közérthető hasonlatokkal  fedem fel a zene hatásának titkait, ám a lényeg mindig az marad, hogy a muzsika az érzelmeinken keresztül szólítson meg.